Patothom Pa'tothom  

 

 

Teatre per a joves Pa'tothom. Forn de teatre Pa'tothom

 

Noticias y novedades
NOTÍCIES i NOVETATS - Forn de teatre Pa'tothom

Raval(s) 2018 Festival de Cultura del Raval

Teatro del Oprimido en Fuerteventura (Canarias)

Creació teatral col·lectiva amb veïnes de barri del Raval

EMAMA – Dramàtica història de l'Àfrica negra

Comença "Teatre per debatre" projecte amb famílies.

Bat a bat - intercanvi de pràctiques artístiques comunitàries

 

Nuestro BLOG www.cto.patothom.org

Más rápido y claro.

 

NOVETATS...

 

 

C/ Lluna, 5 baixos Barcelona Tel.+34 934429282 - - Mail info@patothom.org
Afegir a Facebook Facebook

 

 

 

NOVEDADES / NOVETATS

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb el suport de:

OBRES DE TEATRE x DEBATRE per a FAMÍLIES

Realització d'obres de teatre debat dins del programa "Eduquem en família" de la Diputació de Barcelona, que són activitats de suport a la funció educativa de les famílies. Pa'tothom realitza una representació de teatre i després enceta un debat entorn de temes que preocupen a mares i pares d'arreu de Catalunya.

Les famílies poden tenir una actitud activa davant de les coses que passen a l'escola. Aquest curs 2018-19 tenim una doble oferta.

- "Són coses de nens" obra de teatre sobre l'assetjament escolar.

- "Mare... el pilar de la família" obra de teatre sobre sobre el rol de la dona a la funció educativa.

Properes representacions

2018

29/11/18 a les 20,30h “Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa a Centelles
27/11/18 a les 18h “Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa a Malgrat de Mar
22/11/18 a les 18h ““Són coses de nens!” sobre assetjament escolar” sobre assetjament escolara Mollet del Vallès

Pel 2019

“Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa es dura a terme a Gualba, Lluçà, Montornès del Vallès, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Veciana.

“Són coses de nens!” sobre assetjament escolar es dura a terme a Caldes de Montbu, Callús, Cànoves i Samalús, Castellví de Rosanes, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu Sasserra i a Sant Quirze de Besora

 

Inici

 

 

 

 

 

 

 

 

Teatro del Oprimido en Fuerteventura

Mogollón intercultural.

En el 2003 nace, de la mano de Raíz del Pueblo, el Mogollón Intercultural. Una actividad creada, organizada y ejecutada de forma participada entre la propia asociación, otras entidades y colectivos sociales, personas a título individual y la administración pública, dando protagonismo a la población de Fuerteventura, con capacidad decisoria de las actividades a llevar a cabo. El fin del Mogollón Intercultural es facilitar la creación de una ciudadanía única y diversa.

Este proceso de construcción de una sociedad Diversa, Solidaria y Respetuosa con los Derechos de las Personas fue en su momento la apuesta más fuerte por parte de cualquier administración y entidad que trabajaba en pos de una comunidad intercultural. Durante estos dieciséis años de vida, el Mogollón ha pasado por distintas etapas.

La crisis económica provocó una inestabilidad en la población extranjera asentada en Fuerteventura y en las asociaciones de este sector de la población, así como mermó la capacidad económica para hacer frente al proyecto, hechos que incidieron en el desarrollo del proyecto tal y como lo vinera haciendo hasta el momento. No por ello el Mogollón ha dejado de estar presente año a año, buscando el encuentro dentro de una tendencia al análisis, formación y de reflexión o informando y asesorando a la población migrante, surgiendo la oficina del SAAIM, siendo con la Cruz Roja Fuerteventura los únicos referentes de atención y apoyo administrativo a este sector de la población con dificultades administrativas derivadas de la migración.

El 2018 se celebra la dieciséis edición del Mogollón Intercultural, que busca recuperar el protagonismo de entidades, colectivos, grupos organizados y ciudadanas y ciudadanos. Una tarea que requiere de la implicación de la población de Fuerteventura.

Con el apoyo del Cabildo de Fuerteventura.

(+INFO)

 

 

Inici

 

 

 

 

Raval(s) Festival de Cultura del Raval

 

 

Raval(s) 2018

Un any més el Forn de tatre Pa'tothom participarà a la festa de cultura del Raval amb "Mustafà és al replà".

 

Sota el lema “Les diferents formes que adopta el racisme”, el Festival de Cultura Raval(s) celebrarà la seva 16a edició entre el 8 i l’11 de novembre.

El Festival, que s’ha consolidat com una de les principals manifestacions culturals del barri, centrarà la seva programació en el racisme quotidià i estructural, alhora que es difondran les bones pràctiques existents al barri per combatre’l, amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania, visibilitzar la problemàtica, generar espais d’autoconeixement entre el veïnatge i realitzar accions de denúncia des d’un vessant artístic i comunitari.

La programació inclourà, entre d’altres, tallers sobre racisme per a les entitats participants del Festival, l’exploració del racisme quotidià a través del teatre i creacions col·lectives, una "Biblioteca vivent" amb persones que ens explicaran la seva experiència, la "Festa del Diwali 2018", xerrades i debats sobre racisme, l’intercanvi de sapiències entre col·lectius amb receptes d’infusions entorn a medicines naturals, activitats relacionades amb la llengua àrab i la cuina, concerts de diversos estils musicals, activitats familiars, danses i exhibicions de cultura popular, concerts de les corals del barri i de les escoles.

Paral·lelament, a la Rambla del Raval, a l’Espai Kn60Lab se celebrarà una jornada reivindicativa que combinarà un tasteig de teatre-fòrum sobre la gentrificació i la problemàtica dels narcopisos al Raval i una Jam musical a càrrec de La Llama i oberta al públic.

(+INFO)

 

Inici

 

 

 

 

 

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

 

Bat a bat - Pa'tothom treballa en xarxa

Artixoc, Colectic i Teleduca

 

Forn de teatre Pa'tothom realitzarà una formació de Teatre de l'Oprimit per a un dels grups de joves amb els que treballa Artixoc al INS Joan Coromines de Sants. Serà 7 de novembre a porta tancada, exclusiva pel grup amb l'objectiu d'enriquir els coneixements que adquireixen amb una altre manera de treballar l'art comunitari.

També organitza dins de Raval(s) una acció conjunta amb Colectic el 9 de novembre a les 17h que hi haurà performances i rap.

Per un altra banda, un grup del Forn de teatre Pa'tothom ha estat convidat a participar en "Cicle de Cinema dels Drets dels Infants" organitzat per Teleduca, dins del marc del projecte de Bat a bat (d'Artibarri).

 

Barcelona convivim en la diversitat

Els drets dels infants apel·len a respectar els trets diferencials dels nens i les nenes en totes i cada una de les diversitats. Posen en valor la necessitat d’una coexistència harmònica entre totes les persones i comunitats, molt especialment dels infants. Assenyalen com la cura i el respecte de la diferència fan millorar la convivència i construeixen una societat més rica, plural i humana.

Des d’aquesta perspectiva, en el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants vol motivar el debat i la reflexió sobre la diversitat i el dret a la diferència. La idea és apuntar conjuntament quins elements ens ajuden a fer de Barcelona una ciutat oberta a la convivència i al respecte de les diversitats.

Pel·lícula: Tomboy

Cinemes Girona el 20 de novembre a les 17,30h

 

Bat a bat - intercanvi d'experiències artístiques i comunitàries

 

Amb el 50% de suport de:

Logo ICUB - Institut de Cultura de Barcelona

 

 

Inici

 

 

 

 

 

Creación teatral colectiva contra los narcopisos en el Raval

 

 

 

Creació teatral col·lectiva

 

Veïns i veïnes del Raval s'uneixen perquè junts oferim una visió del que tenen a dir la gent sobre l'ocupació de pisos per a la venda i distribució de drogues i d'altres problemes amb l'habitatge al barri.

 

Serà un procés que es durà a terme els dimecres de 19 h a 21 h

Pot participar tothom i no han de ser artistes, sols ha de voler dir la seva.

Es tractarà de què càpiguen totes les opinions i les posem sobre l'escenari perquè es pugui donar a conèixer els matisos de la complexitat al barri.

Participa!

Data de començament: dimecres 5 de setembre 2018

 

Lloc: Carrer de la Lluna 5

 

 

 

Inici

 

 

 

Mesures Penals alternatives al Forn de teatre Pa'tothom

Conveni amb el Departament de
Justícia de la Generalitat de Catalunya

 

S'ha signat un conveni entre el Forn de teatre Pa'tothom i l'Àrea de Mesures Penals Alternatives per a que persones que vulguin faci prestació de treballs en benefici de la comunitat a la nostra entitat.

Si voleu més informació mireu el web.

Les mesures penals alternatives permeten als òrgans judicials (jutges i tribunals) donar una resposta menys aflictiva que les penes privatives de llibertat per la comissió d’una falta o d’un delicte lleu o menys greu, al temps que se salvaguarden els drets de les víctimes.

Les mesures penals alternatives combinen:

- L’element retributiu de la pena. L’internament en un centre és substituït per una mesura que, en la majoria dels casos, consisteix a fer una activitat que comporta un benefici per a la comunitat.
- Els aspectes relacionats amb la prevenció general i especial de la pena pel fet que s’aborden les causes que motiven el delicte i, per tant, s’orienten a reduir el risc de reincidència.
- La finalitat educativa i integradora de la pena. La persona infractora pot conciliar el règim penal amb la seva vida familiar i laboral.

 

Inici

 

 

 

Teatro foro contra el racismo. 
Forn de teatre Pa'tothom.
Teatro del Oprimido

Teatro contra el racismo. Forn de teatre Pa'tothom

 

 

 

ESTRATÈGIA Antirumors - Mustafà és al replà

Obra de teatre fòrum al Catàleg d'activitats Antirumors

L’Estratègia BCN Antirumors és la línia d’acció del Programa BCN Interculturalitat. Neix de la constatació, que un dels elements que dificulta més la convivència en la diver­sitat és el desconeixement de l’altre. Aquest desconeixement es transforma sovint en por o recança i es verbalitza a través de rumors i estereotips falsos (+info)

El “Catàleg d'Activitats Antirumors. Una aposta per la interculturalitat” arriba a la sisena edició en format online amb voluntat de continuar sent l’eina de referència de l’acció antirumors i intercultural a la ciutat. El Catàleg ofereix gratuïtament a entitats, serveis, equipaments, centres educatius... de Barcelona un seguit d’activitats que, de manera lúdica i emprant diferents metodologies (teatrefòrum, tallers, xerrades, espectacles...), inciten a la reflexió entorn dels rumors, prejudicis i estereotips vinculats a la diversitat cultural.

L'obra de teatre fòrum "Mustafà és al replà" està a aquest catàleg que reuneixen una série de iniciatives encaminades envers aquest objectiu.

 

Per a informar-te sobre l'acció antirumors que s'ofereix a l'entitat (+info).

 

 

Logo Xarxa Antirumors Logo Ajuntament de Barcelona

 

Inici

 

 

 

Inici

 

Ir a la página de inicio Forn de teatre Pa'tothom

 

Inici