Obra de teatre del grup de joves de Pa’tothom

Sense novetat a la història

Dirigida per: Jordi Forcadas

Sinopsi

Veurem la història de XYZ. un jove que és producte d’aquest temps. Viu en un món alienat que aliena. Viu una fragmentació de valors i sols rep inputs molt diferents per part dels adults. El viure d’una manera sensible les problemàtiques a casa, al carrer i a l’escola, el porta a deixar de creure en el discursos imposats per la societat. Això toparà davant de la imposició i la obligació d’anar a la guerra a servir a la pàtria i a la deshumanització requerida per anar a matar.
XYZ va a la guerra… què més sinó? se’n adona de que el món no es regeix per diferenciar entre bons i dolents sinó per interessos mes enllà de l’esser humà. (venda d’armes). Veu també que qui serà condemnat es ell i ningú més. No accepta com a sortida el consol en una medalla de l’honor.
Ara només troba un camí . El ser o no ser esdevé ara el matar o no matar.

L’obra es una creació col·lectiva basant-nos en texts Hinkemann de Toler, la película «De mayor quiero ser soldado» de Christian Molina, Lisístrata d’Aristófanes, Shakespeare , «El gran dictador» de Chaplin i poemes del Brecht.
Dirigida per: Jordi Forcadas

Interpretada per (ordre alfabètic): Abril García, Armando Arnez, Eduardo de la Rosa, Ismael de la Rosa, Jari Londoño, Joan Paul, Josselyne Ponce, Juan David Mendoza, Judith Benet, Júlia España, Miriam Gutierrez, Sahian Osorio, Tabatha Ardila i Yazmín Rodríguez

Data: 2 de juny de 2022
Hora: 20h
Lloc: Centre Cívic Drassanes

Us convidem a veure 2 feines.

Final de curs de veu/cos a càrrec de la Iona Balcells: Les mosques (+INFO)

i el final de curs del grup jove a càrrec de Jordi Forcadas: Sense novetat a la història

Amb el suport de:

 

Logo_Districte_Ciutat_Vella

 

Agraïments a:

logo Centre Cívic Drassanes