OBRES DE TEATRE FÒRUM

 

L’experiència del Forn de teatre Pa’tothom és àmpliament coneguda per les representacions de teatre fòrum amb una gran qualitat. Totes les obres són el resultat d’un estudi extens i a consciència de les estructures de poder de les situacions que es plantegen.

 

Mustafà és al replà
Racisme subtil que és manifesta a través de la discriminació, rumors, estereotips (+INFO)

Pla Il·lusió
Boicot al fet que els bancs entrin a ensenyar res a les escoles de Catalunya. A favor de les reivindicacions de la PLEEC (+INFO)

Grito Amordazado
La llei de seguretat ciutadana ens ha mobilitzat per les retallades en els drets. Ley Mordaza (+INFO)

Són coses de nens!
El maltractament entre iguals o l’assetjament escolar són dinàmiques per analitzar. Assetjament escolar dirigit a adults (+INFO)

Què, te’n surts?
Dona i món laboral. El sostre de vidre i relacions laborals. La discriminació de la dona en entorns laborals. (+INFO)

On viurem?
La situació per a moltes veïnes i veïns de Barcelona que són expulsats de les seves cases per a grans lobbies de l’especulació. Habitatge i lloguer (+INFO)

Mare… el pilar de la família
En les dones recau, encara, molta feina de la cura i l’educació dels infants. Analitzar en grup el que pensem és tasca d’aquesta obra de teatre fòrum (+INFO)

Són coses nostres!
Les relacions interpersonals entre companys de l’escola no sempre són bones i no són conscients que l’ajuda d’un adult pot resultar útil. Assetjament escolar dirigit a joves. (+INFO)

Com dir no…
Com hem de parlar i educar als nostres fills perquè puguin encarar un futur amb responsabilitat i que no els hi donarà tot el que els pares li donen. Límits als infants (+INFO)

Flores de España
El Forn de teatre Pa’tothom ha col·laborat en aquest muntatge que treballa la memòria històrica tot explicant el que li va passar a l’estudiant Enrique Ruano, dirigit per R. Quirós (+INFO)

Gaudir del joc
Realment el jovent gaudeix del joc i l’esport en una societat tan competitiva? Molts joves no practiquen esport per les dinàmiques que hi ha en la seva pràctica (+INFO)

Educar és cosa teva o meva?
Quan un infant fa quelcom incorrecte la família diu que ho ha après a l’escola, mentre que aquesta diu que les seves actituds són responsabilitat de la família (relacions famílies/escola) (+INFO)

 

Història de muntatges de l’entitat en favor de l’Economia Social i Solidària (ESS). Contra la ingerència dels poders financers a la vida quotidiana (+INFO)

 

 

[foogallery id=”1399″]