1a Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat – FACC&COM

La 1a Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat de Barcelona, aplegarà una gran diversitat de propostes d’entitats d’Artibarri i d’altres entitats i persones que arrelen la seva activitat als diferents barris de la ciutat, tot tenint en compte aspectes com la transversalitat, la comunitat, la participació i la transparència.

La FACC&COM té la intenció de ser la cloenda de diversos processos artístics comunitaris que s’articulen a la ciutat de molt diversa índole.

 

Des d’Artibarri es concep aquesta fira com un punt d’interconnexions de diferents experiències artístiques que tenen com a objectiu comú un treball comunitari per a la transformació social i d’enfortiment de la ciutat des de la cultura de base.

Tindrà lloc la durant el juny de 2019 al Casal de Barri de Trinitat Nova SomLaPera

Consulta el programa

 

Dins del programa trobaràs la jornada de Cloenda del Bat a Bat – Projecte amb joves (8 de juny)

 

 

 

 

 

 

 

Hi partitipen

Artixoc, Associació de Veïns de la Trinitat Nova, Basket Beat, Bar del Casal SAGI, Bruixes i Bruixots de la Trinitat Nova, CàmeresiAcció, Casa de l’Aigua, Colectic, Cooperativa La Fàbrica, De Bat a Bat, Difusor, Educarts, El Club de la Escucha, elParlante, Elementos Hip-Hop, Els Diables d’en Muntanàs de Bon Pastor, Experimentem amb l’art, Forn de teatre Pa’tothom, Grup de Foc de Nou Barris, Institut Barri Besòs, Institut Escola Trinitat Nova, La Central del Circ, LaMosca.tv, La Veïnal TV, Los Eléctricos, M. Davis, Neokinok, Paso a Paso, Quepo, Ràdio Trinijove, Sabor de Barrio, Seniors en Allegro, Taula Oberta Trinitat Nova, Teleduca, Transductores, Vozes, Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB).