Cicle de teatre crític (Octubre a Barcelona)

Cicle de teatre polític a Barcelona

Al llarg de l’octubre es durà a terme diferents iniciatives teatrals i musicals a Barcelona inscrites dins de la 2a edició d’aquest esdeveniment, que va néixer el 2019

Diversos col·lectius de Barcelona, que les institucions no miren perquè no volen veure, han reunit ganes i esforços per a tirar endavant un cicle d’activitats sota el paraigua ideològic que han plasmat en un manifest.

Al manifest declaren, entre altres, que volen retornar «el teatre al seu origen, al crític, al ritual alliberador, apuntant a tot allò que apareix injust i miserable, que s’amaga sota l’asfalt, sota els murs que separen terres de ningú».

Per a tal propòsit, s’ha reunit prop de 15 grups que faran diferents esdeveniments els 4 caps de setmana de l’octubre, que van des de representacions fins a tallers. Es tocaran temes tan diversos com feminisme, habitatge, okupació, islamofòbia, polítiques carceràries o colonialisme. Amb això no sols denuncien, sinó que se solidaritzen amb moltes lluites socials.

Convidem a estar informats al perfil de facebook.

La participació de Pa’tothom serà un TALLER DE TEATRE DE L’OPRIMIT CONTRA LA ISLAMOFÒBIA

18 d’octubre de 10h a 16h en la Antiga Escola Massana.

Entrada lliure.

Metodologia.

  • Es farà escenes de teatre creades col·lectivament que aborden el tema de la islamofòbia.
  • Posteriorment es treballarà amb els participants en el tema del Teatre de l’Oprimit i la Islamofòbia.
  • Finalment oferirem un refrigeri.

L’activitat de Pa’tothom està finançada pel projecte europeu TIP. Les altres activitats del cicle no reben cap mena de suport.