CURS 21-22: Veu i expressió corporal – Iona Balcells

A càrrec de la  Iona Balcells

Posarem a to el nostre instrument vocal i trobarem maneres d’utilitzar-lo d’una manera eficaç, per tal que ens doni més llibertat i més creativitat interpretativa. Aprendrem a entendre la nostra veu des de l’autoconeixement; investigant amb el cos, jugant amb l’espai, i descobrint-la com una nova eina d’expressivitat escènica.

Iona Balcells es gradua en art dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona, fa un curs teatre gestual i titelles amb la cia. Zero en conducta, i un workshop intensiu a l’escola de mim corporal dramàtic Moveo. Rep classes de cant amb Mariona Sagarra, un curs de teatre de gest amb Mercè Mateu i Joan Faneca i un curs de clown amb Pepa Plana. El 2021 estrena l’espectacle “Animalia Ink.” amb Sandal produccions i l’espectacle “Els darrers dies de Gaudí” amb la mateixa productora. Treballa amb companyia “Les Lloronas” de la qual n’és cofundadora, l’Argos Maltes Project i cofundadora de la companyia La Fil·loxera Teatre, entre altres. Durant el 2019 estrena al festival Grec l’espectacle “Bruels”, dirigida per Oriol Morales i treballa amb Jorge Picó en l’espectacle “Sonets de Joguina” a l’Auditori de Barcelona. És guardonada amb el premi a millor actriu pel festival Quarts de Teatre.

Del 2015 al 2019 ha presentat el programa de televisió Club Banyetes, és protagonista i partícip dels seus musicals des del 2013 i fins el 2019. Ha protagonitzat el curtmetratge “Subastados”, dirigit per Rui Lopes el 2018.

Es vincula l’equip acadèmic de Pa’tothom al 2016.

Dia: Dimecres de 18h a 20h (2 hores setmanals)

Día de començament: 3 de novembre 2021

Preu: Mensual 40 €