“Curs bàsic en migració i refugi” de Càritas a Mataró

Forn de teatre Pa’tothom col·labora al “Curs bàsic en migració i refugi” de Càritas Mataró i Càritas Barcelona.

A càrrec de Forn de teatre Pa’tothom, equip de formadors de l’Escola de formació del Voluntariat de CDB i agents antitumors de l’institut Diversitas.

Objectius

  • Reflexionar sobre el fet de la diversitat cultural en la nostra societat i adquirir claus interpretatives per comprendre la complexitat de la nostra societat des del punt de vista de la diversitat cultural.
  • Conèixer algunes eines per al treball, la gestió i el tractament d’estereotips, prejudicis i rumors sobre diversitat cultural.

 

Mustafà és al replà

Obra de teatre social a càrrec de Forn de teatre Pa’tothom, entitat de Barcelona especialitzada en Teatre de l’Oprimit.

Dirigida per: Jordi Forcadas

Interpretada per: Judit Saula, Holga Pallejà,  Alí Hamidou, Lluís Cases i Eduard Benito

Sessió dinamitzada per Montse Forcadas

 

En una comunitat de veïns ens trobem amb un problema que afecta tothom. Malgrat que hi ha una convivència normal, davant certs interessos sorgeixen conflictes on aniran aflorant actituds carregades de prejudicis i estereotips respecte a l’altre. Això crea una barrera comunicativa i una distància que fa impossible trobar una solució conjunta.

Horari: de 18.00 a 20.00 h
Lloc: Centre parroquial de Sant Josep. Carrer sant Josep, 18 de Mataró
Com s’hi arriba: RENFE, línia R1-Rodalies. A deu/quinze minuts de l’estació de Mataró

Entrada gratuïta. Places limitades. Cal inscripció clicant a INSCRIPCIÓ OBRA TEATRE

Aquesta obra és la primera sessió del Curs bàsic en migració i refugi, que s’impartirà cada dilluns des del 8 d’abril al 13 de maig de 2023. Es pot assistir a l’obra de teatre independentment de si es participa o no al curs. Si estàs interessat al curss escriu a recursos@caritasmataro.org

Persones destinatàries
Persones interessades a formar-se en el tema de la gestió de la diversitat cultural. Voluntaris i membres dels grups de Càritas i de les comunitats cristianes i d’altres entitats que col·laborin en projectes d’acció social, d’atenció i acompanyament a persones nouvingudes.

 

Caritas, Forn de teatre Pa'tothom