Escola d’Estiu de l’Academia de las Artes Escénicas de España

El Forn de teatre Pa’tothom participara en l’Escola d’Estiu que organitza l’Academia de las Artes Escénicas de España a Santander amb una formació en Teatre de l’Oprimit a càrrec de Jordi Forcadas.

L’Academia de las Artes Escénicas de España en col·laboració amb el Govern de Cantàbria i la Universitat de Cantàbria llança per quarta vegada la seva Escola d’Estiu del 18 al 21 de juliol de 2022. Amb l’objectiu de descentralitzar les seves activitats, i seguint la línia d’anys anteriors, aquesta edició tindrà lloc a la ciutat de Santander, tenint com a seu principal la Filmoteca de Cantàbria Mario Camus. També el Palau de Festivals de Cantàbria acollirà tallers i trobades, i en les Naus de Gamazo tindrà lloc alguna activitat.

La proposta d’enguany es presenta amb el nom Santiago Ontañón: L’escena social i sota la direcció d’Eduardo Vasco. Oferirà 50 hores de formació impartides per referents de les diferents disciplines de les arts escèniques, així com taules rodones, classes magistrals i trobades.

Pots consultar i descarregar el programa aquí en castellà

Academia de las Artes Escénicas de España