Feminismes, antirracismes i inclusió social

El Forn de teatre Pa’tothom participarà amb un teatre fòrum “La insuportable banalitat del tema” resultat del procés col·lectiu realitzat al projecte EUROPEU TIP- Eines de teatre per a la prevenció de la islamofòbia. +info

Des de QSL us compartim el Programa d’Activitats de Feminismes, antirracismes i inclusió social que estem organitzant en el marc del Congrés i el Pla Nacional de Joventut.

📆 10 i 11 de Desembre
📍Alberg de Barcelona, Passeig de la Mare de Déu del Coll, 41

1️⃣ Dissidències LGBTI+ en la ruralitat En aquesta trobada, escoltarem a persones joves de diferents punts del territori que ens explicaran la seva experiència com a persones LGTBI+ en el món rural.
Ponents: Hi participen persones joves de les entitats LGTBI+ Colors de Ponent (Lleida), Alliberem-nos (Olot) i H2O (Tarragona). Dinamitzat per l’activista i biòleg especialitzat en gènere Zoe Garcia Castaño.
Data: 10 de desembre a les 17,30h
Format. Virtual –

2️⃣ Teatre-fòrum antirracista: “La insuportable banalitat del tema” Representació d’una obra que neix contra els prejudicis, estereotips i la discriminació que pateixen les persones musulmanes i es planteja com a una lluita contra aquest tipus de comportaments.
A càrrec de Forn de teatre Pa’tothom
Data: 10 de desembre a les 18h
Format: Presencial. Alberg de Barcelona.  –

3️⃣ Reivindiquem: drets sexuals i reproductius – Espai de debat que busca conèixer experiències de les persones joves del territori pel que fa a la reivindicació dels seus drets sexuals i reproductius, així com escoltar a persones expertes que es dediquen a difondre una perspectiva de drets i plaer.
Ponents: Anna Rodríguez Duran, psicòloga en atenció a les violències masclistes a l’Espai Lila del CJAS, Ainhoa Yll Subirà, responsable de comunicació de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i dos col·lectius de joves activistes d’arreu del territori. Moderarà l’acte Sandra Cundines, de SIDA STUDI.
Data: 11 de desembre a les 10,30h
Format: Presencial. Alberg de Barcelona

4️⃣ Desigualtats: com canviem les estructures? Es tracta d’un espai-ponència amb posterior debat on s’abordaran diverses discriminacions existents en el nostre context i que travessen en moltes ocasions les vides dels i les joves.
Juana Dolores Romero, actriu i poetessa, Alaaddine Azzouzi, escriptor i estudiant de periodisme especialitzat en temà antirracista, Adnaloi Vila, activista trans i gestora de la pàgina Stop Gordofòbia i Maria Prats, psicòloga i activista en salut mental. Moderarà l’acte Maria Bouabdellah Shaimi, creadora de continguts i membre del canal Malaia.
Data: 11 de desembre a les 12,30h
Format: Presencial. Alberg de Barcelona. – 

Organitza: QSL Serveis Culturals
En el marc del Congrés Nacional de Joventut que organitza l’Agència Catalana de Joventut