II Congrés “Desmuntant la islamofòbia”

 

ORGANITZA: Asociación Marroquí de Málaga

El II Congrés “Desmuntant la islamofòbia” es planteja com un espai per a de reflexió per a totes aquelles persones interessades a informar-se, debatre, compartir i definir noves fórmules i estratègies de contestació de la islamofòbia. Es tracta d’una trobada a nivell acadèmic professional la finalitat del qual és desmuntar el discurs islamófobo des de diferents àmbits. S’abordaran diverses temàtiques relacionades amb la història de la islamofòbia, amb la seva presència en àmbits educatius, en els mitjans de comunicació, o amb el gènere a través d’especialistes en aquestes àrees.

Aquest Congrés es realitzarà de manera online els dies 24, 25 i 26 de novembre i s’emmarca en el Programa Nacional de Prevenció de la Islamofòbia de l’Associació Marroquina per a la Integració dels Immigrants i té com a objectiu incrementar la capacitat de la societat de detectar i prevenir conductes de discriminació islamófoba mitjançant la formació i la conscienciació.

Jordi Forcadas del Forn de teatre Pa’tothom participarà amb una ponència. 26 de NOVEMBRE 2020 a les 18h dins de la MESA “CONTESTANT LA ISLAMOFÒBIA DES DE L’ACCIÓ SOCIAL”. La ponència és: “Islamofòbia: el Teatre de l’Oprimit una manera de combatre-la”.

Podeu consultar en la web del congrés.  (+INFO)

La participació del Forn de teatre Pa’tothom està enmarcada dins del Projecte TIP