III Congrés “Desmuntant la islamofòbia”

El III Congrés “Desmuntant la islamofòbia” es planteja com un espai per a la reflexió per a totes aquelles persones interessades a informar-se, debatre, compartir i definir noves fórmules i estratègies de contestació de la islamofòbia. Es tracta d’una trobada a nivell acadèmic professional la finalitat del qual es desmuntar el discurs islamòfob des de diferents àmbits.

S’abordaran diverses temàtiques relacionades con la història de la islamofòbia, con la seva presència en àmbits educatius, en els mitjans de comunicació, o amb el gènere a través d’especialistes en aquestes àrees.

Aquest Congrés es realitzarà de manera virtual el mes de novembre de 2021 i s’emmarca en el Programa Nacional de Prevenció de la Islamofòbia de l’Associació Marroquina per a la Integració dels Immigrants i té com a objectiu incrementar la capacitat de la societat de detectar i prevenir conductes de discriminació islamòfoba mitjançant la formació i la conscienciació.

Jordi Forcadas del Forn de teatre Pa’tothom con una xerrada i un taller “Eines teatrals per a la prevenció de la islamofòbia” con Forn de teatre Pa’tothom, on es plasmarà la importància de les aliances en la lluita contra la islamofòbia. Projecció d’una escena (teatre de l’oprimit) i fòrum-debat en directe.

Dates: del 24 al 26 de novembre de 2021

Organitza: Asociación Marroquí de Málaga.

+INFORMACIÓ

Inscripcions obertes.

 

Dins de les accions de l’entitat pel Projecte Europeo The TIP

Forn de teatre Pa'tothom, Barcelona