Iniciació al Teatre de l’Oprimit – Intensiu d’estiu

Teatre de l’Oprimit

Intensiu d’estiu a càrrec de Jordi Forcadas

Descripció del taller:

Abordarem a través del Teatre Fòrum temes que urgeixen resposta i més, tenint en compte les noves realitats que ens travessen actualment per incorporar-les al binomi opressor – oprimit (com ara la pandèmia, la guerra i les armes, nacionalismes, l’extrema dreta). Quin marge tenim com a individus i éssers polítics per no caure en la resignació? Ens mourem entre l’anàlisi social i experiències personals. També mirarem com treballar junts i saber qui és aquell legitimat o no per a ser el nostre aliat en la necessària unió col·lectiva darrere de la transformació. Què representen els nous camins per al teatre polític?

El taller serà un viatge col·lectiu a través del Teatre de l’Oprimit on analitzarem quines opressions tenim, quines són noves i quines venen de temps enrere. Serà un assaig de la potencialitat del moviment transformador. Establirem una relació col·lectiva amb debats en un marc de diversió, diàleg i creixement.
Tot el potencial del teatre ens ha de possibilitar la força del diàleg lúdica i intel·lectualment. A més, construirem interaccions d’aprenentatge i assaig de la transformació.
El Teatre de l’Oprimit busca i crea actituds alliberadores com a exemple d’esperança.

Una vivència intensa a partir de conèixer les propostes d’Augusto Boal i la mirada de Freire que encara avui es manté. Tot això revisat i actualitzat a través de l’experiència de 23 anys de Pa’tothom.

________________________________________________________________________________________________

Tipus de curs: Intensiu d’estiu nacional i internacional.

Llengua: Català i castellà.

Dates: 12, 13 i 14 de juliol del 2024.

Horaris: Divendres 12 de 18h a 21h, dissabte 13 i diumenge 14 de 10h a 14h i de 16h a 19h.

Total hores:  17 hores (3h + 7h + 7h)

Preu: 110€
Per alumnat i socis: 90€

Inscripció: Escriu per mail a info@patothom.org o escriu-nos per WhatsApp al 644 44 79 28,.

No es reserven places.

Adreça del lloc on es farà el taller: A confirmar.

NOTA IMPORTANT: No s’obrirà el taller si pel 8 de juliol no hi ha un mínim de 7 alumnes inscrits. En cas que es cancel·li et retornarem la totalitat dels diners.