Intensiu TEATRE DE L’OPRIMIT – Jordi Forcadas

Teatre de l’Oprimit

Intensiu d’estiu a càrrec de Jordi Forcadas

Descripció del taller:

Abordarem a través del Teatre Fòrum temes que urgeixen resposta i més, tenint en compte les noves realitats que ens travessen actualment per incorporar-les al binomi opressor – oprimit (com ara la pandèmia, la guerra i les armes, nacionalismes, l’extrema dreta). Quin marge tenim com a individus i éssers polítics per no caure en la resignació? Ens mourem entre l’anàlisi social i experiències personals. També mirarem com treballar junts i saber qui és aquell legitimat o no per a ser el nostre aliat en la necessària unió col·lectiva darrere de la transformació. Què representen els nous camins per al teatre polític?

El taller serà un viatge col·lectiu a través del Teatre de l’Oprimit on analitzarem quines opressions tenim, quines són noves i quines venen de temps enrere. Amb el teatre imatge veurem fins a quin punt l’opressió es corporitza. Serà un assaig de la potencialitat del moviment transformador. Establirem una relació col·lectiva amb debats en un marc de diversió, diàleg i creixement.
Tot el potencial del teatre ens ha de possibilitar la força del diàleg lúdica i intel·lectualment. A més, construirem interaccions d’aprenentatge i assaig de la transformació.
El Teatre de l’Oprimit busca i crea actituds alliberadores com a exemple d’esperança.

Una vivència intensa a partir de conèixer les propostes d’Augusto Boal i la mirada de Freire que encara avui es manté. Tot això revisat i actualitzat a través de l’experiència de 23 anys de Pa’tothom.

________________________________________________________________________________________________

Tipus de curs: Intensiu d’estiu nacional i internacional.

Llengua: Català i castellà.

Dates: 13, 14, 15 i 16 de juliol del 2023.

Horari: Dijous 13 de 18h a 21h i divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de 9:30h a 14h i de 16h a 19h.

Total hores:  25,5 hores (3 + 7,5 + 7,5+ 7,5 h)

Preu: 150€
Per alumnat i socis: 120€

Inscripció: Escriu per mail a info@patothom.org o escriu-nos per WhatsApp al 644 44 79 28, fins al 7 de juliol.

Pagament: Mitjançant una transferència bancària.

IBAN         ES94-3025-0005-83-1433254032      Caixa d’Enginyers

Indicant el teu nom a l’assumpte

No es reserven places.

Adreça del lloc on es farà el taller: Ateneu del Raval. C/ Reina Amalia, 3. 08001, Barcelona. Parada de metro Sant Antoni (L2) o Paral·lel (L3).

Agraïments a l’Ateneu del Raval.

 

Ateneu del Raval