Intensiu TÈCNICA d’IMPROVISACIÓ ACTORAL

TÈCNICA D’IMPROVISACIÓ ACTORAL

Intensiu d’estiu 2021

A càrrec de David Franch

2 dies a la setmana durant el mes de juliol
del 5 al 26 de juliol

Descripció
La base dels meus tallers de teatre és la improvisació i consta de la realització d’exercicis i d’escenes amb els quals es potencien la nostre creativitat i les nostres habilitats personals, i a on a més es desenvolupen la nostre imaginació, s’estimula la espontaneïtat i s’augmenta la nostre percepció i la nostre sensibilitat.
La improvisació és la tècnica a on el o la participant representa alguna cosa imprevista, partint d’unes petites pautes de preparació i inventant al calor de l’acció. Serveix com a procediment didàctic desenvolupant les capacitats de comunicació, d’expressió, de locució, d’escriptura, d’anàlisi i de crítica.
A partir de les improvisacions treballarem tècniques d’interpretació partint de les emocions, el cos , la veu i l’expressió.

Contingut
– Realitzarem escalfament físic per a activar l’energia
– Exercicis de concentració amb exercicis que activin la ment.
– Entrenar l’observació, l’escolta i la creativitat necessaris per a treballar les improvisacions.
– Improvisacions que aniran variant, al llarg de les sessions, la seva complexitat, de vegades improvisacions individuals, d’altres per parelles i d’altres de tres o més participants.
– Treballarem la creació de personatges, conflictes entre personatges i diferents tipus de situacions i accions que portarem a escena.

Dilluns i dimecres de 19h a 21:30h

Total dies 8
Total hores 20

Preu: 160 €