Jornades de la CNAAE

La Asociación de la comunidad negra africana y afrodescendiente de España (CNAAE) organitza unes jornades per a celebrar el seu 1er aniversari.

Aquestes jornades es duran a terme del 7 al 12 de juny. Consulta el programa.

Pa’tothom ha estat convidat a fer una obra de teatre fòrum.

 

“La insuportable banalitat del tema”

Obra de teatre fòrum contra la islamofòbia.

A càrrec de Forn de teatre Pa’tothom

Obra de teatre de creació col·lectiva dirigida per: Jordi Forcadas

Interpretada per: Ilham Arsiine, Siham Azaouyat, Loubna Gourmat, Mariam Bahous, Hajar Fawzi, Marua El Houari, Cheikh Drame, Eduard Benito, Franz Fernández, George Zamrini, Martí Costa.

Sinopsi: obra de teatre que explora el que viuen les persones musulmanes a diferents espais com a la feina i als estudis.

Agraïments: Lola López i SAFI (Stop als fenòmens islamòfobs)

Dins del marc del projecte europeu TIP.

Lloc: Carrer de la Lluna 5, baixos (08001) Raval de Barcelona.

Data: dissabte 12 de juny a les 12h

Activitat gratuïta

Es donarà entrada per ordre d’arribada.

 

Amb el suport de:

 

 

 

Projecte europeo TIP

Amb la participació de prop de 25 persones, s’obre un procés de creació d’una obra de teatre que lluitarà contra els prejudicis, estereotips i la discriminació que pateixen les persones musulmanes i es planteja com una lluita contra aquest tipus de comportaments.

Pensada i creada per: Abderahmane Ezzaidi, Abyr Omari, Amanda Forcadas, Amy Claire, Beatriz de Ory, Cheikh Drame, Eduard Benito, Farah El Yandari, Franz Fernández, George Zanrini, Hajar Fawzi, Ilham Arsiine, Khadija Ben Amar, Leila Er-Rabiai Laabadla, Lorena Salvador, Loubna Gourmat, Marcel Alcantara, Mariam Bahous, Mariam ElHamidri, Martí Costa, Marva el Houari, Nesrine Ammi, Omaima Blal, Oumayma El Hichou, Pilar Romano y Siham Azaouyat.

(+info)