“Mustafà és al replà” a Errenteria, Euskadi

Mustafà és al replà

Dins del marc de “Gizeh eskubideen bidetik” (Pel camí dels drets humans), celebrara la VIII edició de les Jornades dels Drets Humans, que s’han organitzat.

Sinopsi
En un veïnat ens trobem amb un conflicte que afecta a totes les persones. A pesar que la convivència és habitual, davant determinats interessos sorgeixen problemàtiques que faran aflorar actituds carregades de prejudicis i estereotips cap a “l’altre”. Aquestes actituds no sols provocaran un obstacle comunicatiu, sinó que crearan una bretxa i faran impossible trobar una solució conjunta. Seguint la filosofia de la companyia, i fomentant la participació del públic, es tracta de donar una solució col·lectiva al problema plantejat.

El “Forn de teatre Pa ‘tothom”, treballa l’apoderament a través del Teatre de l’Oprimit. Això, partint de la base que vivim en un sistema excloent i opressiu, és una eina per a crear un punt de trobada a través del teatre, per a d’una banda explicar les realitats que representen aquestes situacions i d’altra banda permetre la seva anàlisi.

Dia: 12 de desembre de 2022
Hora: 19h
Lloc: Niessen Kulturgunea

Mirar programa

Organitza

​Kultura Aniztasunaren, Garapenerako Lankidetzaren eta Giza Eskubideak – Errenteriako Udala