On és el centre? Teatre comunitari – Assaig obert

Impromptu de Barcelona

Obra de teatre comunitari

Sinopsi

Com expliquem el barri ? Som capaços de donar una visió unitària?

Parodia escènica de creació col·lectiva.

L’obra representa un grup de veïns que participen en un procés artístic per dignificar un barri que està en l’ull de l’huracà d’inversionistes, fons voltors, bancs i hotelers.

Ens trobem diferents actituds i visions sobre el barri. Cadascú diu la seva sobre el que creuen que cal recuperar o implementar en el barri per aturar l’expansió dels poderosos. Iniciatives de caràcter moral (la família és el primer), de caràcter participatiu (assemblees i reunions) i d’altres individualistes (tallers de creixement personal), es creuen com a solucions “màgiques” per solucionar el problema… tot això no tocarà als que realment manen.

 

Data: 12 de juny de 2018
Hora: 12 h

Assaig obert, lliure i gratuït a tothom

 

Dins del marc de: “On és el centre?” que és un projecte que consisteix a fer una creació, muntatge i representació d’una obra de teatre comunitari al barri del Raval, que es basi en la visió dels veïns i veïnes, però que hi hagi gent d’arreu de Barcelona per a parlar del centre, de Ciutat Vella. (+INFO del projecte)

Amb la participació de Interfícies

 

 

 

 

Finançat en un 50% pel Departament de Relacions Ciutadanes – Drets de Ciutadania, Cultura, Paricipació i Transparència del Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona