Participació a projectes

El Forn de teatre Pa’tothom ha col·laborat amb els següents projectes:

  • Escola Viver Castell de Sant Foix desenvolupa amb Pa’tothom un projecte de teatre al centre des de fa 10 anys amb el suport de la Fundació Andruxai. L’escola és un centre educatiu públic d’Educació Especial, que treballa amb PFI-PIP. La idea és que el teatre ajudi a desenvolupar habilitats socials dels joves a més de les seves habilitats laborals.
  • Projecte “límits”. Projecte per a treballar una obra teatre foro amb mares i pares de Sant Martí (3 escoles) per a abordar el tema dels límits als infants en l’entorn familiar. Van concebre l’obra “Que te comas las lenjejas”, escrita per Mikel Fernandino i dirigida per: Jordi Forcadas y Andrea Lesko. Amb la el suport de les escoles L’Arc de Sant Martí, La Pau i Els Horts. i Serveis Socials.
  • Grup teatre Imagina, ha convidat al Jordi Forcadas a treballar amb el grup de cara a remuntar una obra de teatre que tenien en marxa abans de la pandèmia. Aquest grup té com a objectiu general donar oportunitats d’aprenentatge, contacte social, convivència, integració i creixement personal tant a les persones que sofreixen o hagin sofert trastorn mental com les que no han estat diagnosticades, i sempre en posició d’igualtat mitjançant el desenvolupament de les diferents línies d’intervenció del Projecte Imagina. Teatre u creativitat per la salut mental.