Programa Drets Humans Sabadell

El Forn de teatre Pa’tothom participarà en el Programa d’activitats que realitza l’Ajuntament de Sabadell a voltant dels Drets Humans. Una sèrie d’activitats molt variades i interessants.

L’Ajuntament de Sabadell fa anys que es gestionen diverses iniciatives per promoure la defensa dels drets humans. Una d’elles és l’Oficina de Drets Civils (ODC), el servei municipal per la defensa i la garantia d’accés als drets de manera igualitària així com un espai de lluita contra les discriminacions.

Cada any al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) s’organitzen diverses activitats adreçades a tots els públics amb l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar sobre els drets humans,  promoure la reflexió entorn aquests drets i la seva vigència a l’actualitat, i reivindicar un cop més el compromís de la ciutadania en la seva defensa.

Consulteu les activitats previstes al programa Drets Humans 2021. Del 12 de novembre i fins al 18 de desembre 2021.

Entre elles es troba la obra de Teatre Fòrum: “La insuportable banalitat del tema” per a encetar un debat pel 12 de desembre que es conmemora el Dia Internacional de Lluita contra la Islamofòbia.

 

Teatro foro - derechos humanos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia: 16 de desembre 2021
Hora: 18h
Lloc: Casal Pere Quart – Rambla 69 (Sabadell)

Organitza: Programa de Drets Civil, Acollida i Memòria Histórica de l’Ajuntament de Sabadell.

Pa’tothom desenvolupa aquesta activitat dins del marc del Projecte Europeu TIP.

 

Forn de teatre Pa'tothom, Barcelona

 

 

 

 

Forn de teatre Pa'tothom, Barcelona