Teatre al CFA Rius i Taulet

Barcelona Challenge

Treball de fi de curs de TEATRE

Interpretat pels joves del CFA Rius i Taulet

El tràfec d’un jove sol a Barcelona ha estat l’eix de la creació col·lectiva de l’alumnat durant el curs 2023-24.

Sinopsi

L’Omar s’obre camí com pot, sense deixar de somiar en triomfar com a esportista. Té per davant un gran repte: el futur. També té per davant un gran inconvenient: ser jove. El dia a dia de l’Omar, com el de tants altres joves, mostra la duresa d’una gran ciutat que es manifesta a la cantonada, al cafè o a l’escola. Però potser algú li donarà un cop de mà. Barcelona és, per a molts, un repte, un veritable challenge.

L’alumnat del CFA Rius i Taulet han concebut i treballat una obra de teatre dins del marc del projecte NoP – Projecte Noves Oportunitats.

Dirigida per: Jordi Forcadas

Agraïments a la Marta Ferrer (directora) i Carme Bello.

Data: dijous 13 de juny a les 12h
Lloc: Sala d’actes de CFA Rius i Taulet.
Adreça: Av. Riera de Cassoles, 23, 27,   08012 Barcelona

Amb el suport de la Fundació Andruxai:

Fundació Andruxai

 

Des de Pa tothom, avui volem deixar de banda les temàtiques més aclaparadores de la nostra societat, com la creixent desigualtat, per un moment. Volem oferir-vos una comèdia romàntica que us arrencarà un somriure.

Apostem per portar a l’escola una formació socioartística, basada en la filosofia que el cos és llenguatge i cultura. La potència vivencial del teatre obre un canal vital a la persona. És una eina d’aprenentatge i comunicació activa, un veritable intercanvi humà. Juguem!

Sovint, és essencial reconèixer la col·laboració de qui hi ha darrere. En aquest cas, volem ressaltar diverses persones.
Agraïm als joves que s’han afegit a la proposta amb una actitud responsable. Per a ells, ha servit no només per aprendre la llengua, sinó també per fer un assaig de la vida.

Gràcies a les persones que ens van engrescar a dur-ho a terme, consolidant el teatre com a eina pedagògica.

Valorem l’acció per sobre del missatge, i l’acompanyament per sobre de l’ensinistrament. La Direcció i l’equip del CFA han estat companyes d’aquesta ferma creença.