Teatre fòrum: “La insuportable banalitat del tema”

La insuportable banalitat del tema

Obra de teatre fòrum

Temàtica: lluita contra la islamofòbia

Sinopsi: Es planteja certs comportaments envers les persones musulmanes a l’àmbit laboral i educatiu. Analitzem com ho viuen i què es pot fer.

Dirigida per: Jordi Forcadas

Interpretada:  Ilham Arsiine,  Mariam Bahous, Marua El Houari, Hajar Fawzi, Siham Azaouyat, Amanda Forcadas, Eduard Benito, Franz Fernández, George Zamrini.

 

Data: 18 de març a les 18h dins del marc de les Jornades de teatre i pedagogia contra la Islamofòbia a Barcelona – Mira totes les activitats i participa.

Lloc:  CCIC – C/ Rafael Cap

 

 

devila 1-3  (Metro Clot), 08018 Barcelona

Aquesta obra de teatre fòrum està dins del marc d’accions  de #WorldagainstRacism – More info

Amb el suport de:

 

 

 

 

 

logo Ajuntament de Barcelona

 

 

 

 

Projecte europeo TIP

Amb la participació de prop de 25 persones, s’obre un procés de creació d’una obra de teatre que lluitarà contra els prejudicis, estereotips i la discriminació que pateixen les persones musulmanes i es planteja com una lluita contra aquest tipus de comportaments.

Pensada i creada per: Abderahmane Ezzaidi, Abyr Omari, Amanda Forcadas, Amy Claire, Beatriz de Ory, Cheikh Drame, Eduard Benito, Farah El Yandari, Franz Fernández, George Zanrini, Hajar Fawzi, Ilham Arsiine, Khadija Ben Amar, Leila Er-Rabiai Laabadla, Lorena Salvador, Loubna Gourmat, Marcel Alcantara, Mariam Bahous, Mariam ElHamidri, Martí Costa, Marva el Houari, Nesrine Ammi, Omaima Blal, Oumayma El Hichou, Pilar Romano y Siham Azaouyat.

(+info)