Teatre per l’ECOM

Segons la web de l’ECOM, trobem la següent descripció:

ECOM som un moviment impulsat per persones amb discapacitat física que treballem, a través del nostre empoderament i la nostra participació, per aconseguir una societat inclusiva on puguem fer efectiu l’exercici dels nostres drets.

Ens guiem per la nova concepció de la discapacitat que es basa en els drets humans i en el model social (o paradigma de l’autonomia personal), que considera que la discapacitat no és un atribut de la persona sinó que entén que és en l’entorn on se situen les barreres que ens exclouen i ens impedeixen la veritable igualtat d’oportunitats per a totes les persones.

Actuem en diferents àmbits per eliminar les barreres físiques i psicosocials que ens limiten la igualtat d’oportunitats i per impulsar canvis en la societat que ens permetin a les persones amb discapacitat física, si ho volem, viure de forma independent i conviure i participar dins la comunitat amb igualtat de condicions, així com també disposar dels suports necessaris per a poder gaudir de la màxima autonomia personal.

A Espanya, 3,84 milions de persones (el 8,5% de la població total) té una discapacitat, i la discapacitat física n’és la majoritària. A Catalunya, concretament, són gairebé 300.000 les persones amb una discapacitat física.

Sota la marca ECOM s’apleguen la Federació ECOM (creada el 1971) i la Fundació ECOM (creada el 2007).

 

El Forn de teatre Pa’tothom realitzarà una masterclass a càrrec de Iona Balcells.

Dia: dissabte 7 de maig 2022 de 10,30h a 13,30h

Lloc: seu del Forn de teatre Pa’tothom al Raval

Per als usuraris, voluntaris i membres de ECOM.