Cia. Jove Pa’tothom convidada a Festival de teatre Europeu a Grenoble

La Companyia de Joves de Pa’tothom ha estat convidada a participar a 34es Rencontres du Jeune Théâtre Européen (la edició 34 de les Trobades Europees de Teatre juvenil Europeu) que es realitzen cada any a Grenoble, França. Organitzades pel CREARC.

La Cia Jove de Pa’tothom presentarà: Sense novetat a la història. Dirigida per: Jordi Forcadas

Les Trobades de Joves de Teatre Europeus se celebren des de 1989 tots els anys el mes de juliol. Reuneixen de 150 a 200 joves actors segons l’any, que provenen de la Unió Europea i els seus països socis. Són 9 dies de posada en comú, creació, treball conjunt i reflexió sobre el paper del teatre i la cultura en una Europa oberta al món.

El Créarc, Centre per a la Creació de la Recerca i les Cultures, és una associació cultural i artística francesa (Llei de 1901), que compta amb membres a França, Europa i a tot el món. També és una Organització No Governamental d’intercanvi de joves a través del teatre en conveni amb la Unió Europea. Finalment, és el Centre de la Xarxa Europea de Joves Teatres. El Créarc està dirigit per un Consell d’Administració europeu de 19 membres: 10 francesos, 1 alemany, 1 belga, 1 espanyol (Pa’tothom), 1 hongarès, 1 italià, 1 lituà, 1 polonès, 1 romanès, 1 britànic. Està dirigit per un equip professional de 6 membres més artistes de diferents disciplines, treballadors de l’entreteniment i molts voluntaris.

Del 1 al 10 de juliol, els joves gaudiran de formació teatral i podran veure espectacles d’arreu del món.

La participació dels joves és possible gràcies al CREARC i al suport de:

Districte Ciutat Vella

logo Ajuntament de Barcelona