Curs 2022-23: Expressió corporal – Andrea Lesko

A càrrec d’Andrea Lesko

Aquesta formació pretén acostar a l’alumne/a a el seu propi cos oferint eines per a conèixer les seves possibilitats i gaudir amb elles. Una vegada aconseguit aquesta primera trobada entre persona i cos, ens endinsarem en la divertida aventura d’expressar amb ell a través de diferents propostes de creació.

Dirigit a actors i actrius que vulguin potenciar les seves habilitats expressives mitjançant el moviment corporal.

El curs tracta de conscienciar a l’actor de la importància d’un cos a la disposició del treball interpretatiu que es requereixi.

Les activitats que es duran a terme són, entre altres, formació física, consciència corporal i espacial, tècniques de relaxació i activació, coordinació, expressivitat, improvisació, creativitat i creació de personatges.

Andrea Lesko va iniciar el seu viatge cap a la conciència corporal a través de la dansa. En primer lloc dansa clàssica, i més endavant va continuar amb la dansa contemporània. Quan va iniciar els seus estudis d’interpretació, el seu interès per l’expressió corporal la va portar de seguida al teatre físic, disciplina que ha investigat durant anys fins avui. També va estudiar psicologia, focalitzant els seus estudis en les possibilitats que presentava el teatre com a eina de desenvolupament físic, emocional, psicològic, social i polític de manera que les seves classes no poden obviar aquesta mirada. També va estudiar Art Dramàtico a l’Escola Cristina Rota. Teatre d’intervenció social en el Forn de teatre Pa’tothom i expressió corporal en Espai Kuatro, entre altres. També Dansa Clàssica, examinada per la Royal Academy London. Dansa Contemporània a l’Escola Area Dansa i altres. Es vincula a l’equip de Pa’*tothom en el 2015 encara que realitza formació teatral en altres centres.

 

Dia: Dimecres de 17,30 h a 19,30 h

Data de començament: 19 d’octubre de 2022

Preu: Mensual 45 € /  Trimestral 120 € – Donat el fet que comencem tant tard, hi haurà un pagament bimensual de 75€

Si tens problemes econòmics, no hauria de ser un problema per estudiar teatre. Parla amb nosaltres.

Oberts a les tardes.

Pots escriure un correu a info@patothom.org per a inscriure’t indicant el teu nom i telèfon de contacte.

Pots consultar els PACKS!!