Traços del Raval. Exposició de pintura de Carlos Rojas

Traços del Raval.

A càrrec de Carlos Rojas

Carlos Rojas és un pintor que neix a Veneçuela; on realitza estudis a l’Escola d’Arts Plàstiques de Cumaná i després a l’Escola d’Arts Visuals Cristóbal Rojas de Caracas; Estudia Disseny Gràfic i treballa com a director creatiu realitzant diverses campanyes publicitàries, llançament de productes i imágen corporativa.

La seva pintura és el resultat d’una intensa recerca dels personatges de la seva regió, els costums i les tradicions; el reflecteix el seu inquiet vagar d’una ciutat a una altra, la seva constant alternar amb tantes cultures diferents (Amèrica, el Carib, Europa i Àfrica).

Va descobrint les ciutats i personatges a través d’alguna cosa que les identifiqui, la qual cosa pot ser un objecte important o el més insòlit i banal, que a les seves mans adquireix una inesperada rellevància en convertir-se en art.

Observem en la seva obra un fort colorit que mai troba suficient espai i es desborda pel marc que és part de l’obra, i en aquest marc contínua la inspiració, aquesta vegada la del poeta, que apareix per a explicar amb paraules senzilles el perquè del plasmat, la qual cosa representa, la qual cosa comunica qualsevol detall a vegades insignificant, i que només l’ull d’un artista percep, capta i transforma en centre d’una obra.

Sempre està en una recerca i cerca de matèries i textures. Una altra marca d’originalitat són els segells, els grans fan al·lusió al tema interpretat, els petits rubriquen l’obra.

Les seves obres són presents en col·leccions particulars i galeries en diversos països, on participa activament en exposicions i festivals internacionals d’art.

 

Organitza: @arte_viva56

Artista:  @carlosrojasart

 

Amb la col·laboració de Forn de teatre Pa’tothom.